Dieven

Wakker worden, denken dat je man ‘s nachts iets heeft lopen zoeken, je afvragen waarom hij dan ├ílle kasten en lades heeft opengezet en er dan achter komen dat er bij je ingebroken is. Dat is heel naar, kan ik je vertellen. En dan daarna. Waar is mijn handtas? Mijn camera? Mijn telefoon? Mijn dochters camera? Mijn laptop? Alles weg. Je bent meteen letterlijk afgesneden van de buitenwereld. Geen telefoonnummers, geen emailadressen. Godzijdank hebben we nog facebook. En van alle bestanden had ik gelukkig een online backup gemaakt. Nou ja, gelukkig… Tot nu toe heb ik nog alleen lege bestandsmappen. Maar ik ben nog aan het proberen. Ik moet natuurlijk wel mijn boek hervinden, anders moet ik het opnieuw gaan schrijven. Dat gaat dus wel even iets langer duren. Maar jullie gaan het snel zien.

Ik baal er gewoon enorm van dat een ander pakt waar wij voor hebben gewerkt. Duizend bommen en granaten, ik zou bijna op Wilders stemmen!!!